5 Şubat 2012 Pazar

Westwing Türkiye'den 5 Kişiye 50'şer TL'lik Hediye Çeki

http://www.stildirektoru.com/2012/01/westwing-turkiyeden-5-kisiye-50ser.html


arışmaya katılmak için yapılması gerekenler:



- Öncelikle daha önce siteye üyeyseniz başka bir mail adresi ile Westwing Türkiye'ye alta eklediğim linkten üye olmanız gerekiyor.


(Link stildirektoru.com için özel olarak hazırlandı yani bu sayede buraya katılıyorum vs şeklinde yorum yazsanız bile verdiğim linkten üye olmadığınız firma tarafından tespit edilirse elenme durumu var.)

Ayrıca yarışma dışı bir bilgi; verdiğim linkten üye olanlar, otomatik olarak, 100 TL ve üzeri alışverişlerinde kullanabilcekleri 35 TL'lik indirim kuponu kazanıyorlar. Kupon kullanımları 29 Şubat'a kadar geçerli.

Facebook sayfasını beğenmeniz ( Firma yoruma beyan ettiğiniz linkleri kontrol ediyor.)

Bu yazımı Facebook duvarınızda paylaşmanız. (Her yazımın üst kısmında Facebook beğen butonu var, ona bastığınız durumda Facebook duvarınızda otomatikman paylaşmış olursunuz.)

Westwing Türkiye sitesinden beğendiğiniz bir kampanyayı sitenin içindeki "Beğen" butonuyla beğenmek.

- Blogu olanlar; bu yazımı hediye ettiğimiz ürün görseliyle ve yazımın linkiyle bloglarında paylaşmalı. Blogu olup yazmamış olanlar elenecek. Blogunuzun yan kolonlarına yazımın bannerını koymanız değil yazıyı yazmanız gerek...

► Tüm bunlar bittikten sonra;

Bu yazıma paylaştığınız linkleri de ibraz ederek, yani paylaştım, katılmak istiyorum şeklinde değil; kontrol edebilmemiz için sizin linkleriniz olmalı. Özellikle belirtiyorum ibraz ettiğiniz linkler; fan sayfalarının kendi linklerideğil sizin paylaşımlarınıza dair linkler olmalı... (Diğer yarışmalara bakın doğru yazanlar nasıl yorum bırakıyor...) bu şekilde yorum yazmanız.

► Yarışmamız; 7 Şubat 2012 günü sona erecek. Şartları 1/1 yerine getirenler ve belirttiğim gibi yorumları eksiksiz bırakanlar arasından; random.org sitesi aracılığıyla çekiliş sonrası kazananları yeni bir yazı olarak sizlere beyan edeceğim.

Yeniden diyelim hepinize bol şans!
Sevgi ve neşe ile kalın .)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder