16 Temmuz 2012 Pazartesi

Arjunadan hediye

2 Kişiye Beyaz Altın Kaplamalı Gümüş Kolye Hediye
   Herkese merhabalar.

   Aşağıda gördüğünüz 3 adet beyaz altın kaplamalı gümüş kolyeyi ARJUNA GÜMÜŞ işbirliği ile 3 izleyicime hediye edeceğiz. Sitenin sahibi yakın bir arkadaşım. Sizler için 3 tane güzel kolye seçtik. Arkadaşımın sitesini yeni açması ve benim de blogumun yeni olması sebebiyle daha fazla kişiye ulaşabilmek amacıyla güzel bir çekiliş yapmaya karar verdik.
Arjuna Gümüş kendini şöyle tanıtıyor :

   Firmamız 1999 dan beri gümüş takı sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmamız moda ile tasarımı siz değerli müşterilerimize bir arada sunma vizyonunu benimsemiştir.Firmamızın öncelikli ilkesi Müşteri Memnuniyeti dir.

   Modayı belirleyen, sizlerin ihtiyaç ve önerilerini yansıtan,  modern ve özgün tasarımlarımızla,  en iyi kalitede mücevher koleksiyonları üretmek ve sonsuz müşteri memnuniyetini hedef alan satış sonrası desteğimizle siz müşterilerimizin her zaman ilk tercihi olabilmek için çalışıyoruz.



   

 ŞARTLARIMIZ İSE; 
1-  http://www.arjunagumus.com/ a üye olmanız ve üye olduğunuz isim ve soyisiminizi yorum kısmına yazınız. (ZORUNLU)

  2-ARJUNA GÜMÜŞ FACEBOOK SAYFASINI beğenin ve linkini yorum kısmına ekleyin.(ZORUNLU)

Artı hak kazanmak içinse :
3-  Çekilişi blogunuz varsa mutlaka blogunuzda paylaşmanız ( yukarıdan istediğiniz 1 adet resimle birlikte) (+2 Hak)
4-  Facebook da (varsa) paylaşmanız ve linkini yorum kısmına eklemeniz.(+2 Hak) (Paylaşımınızın herkese açık olmasına dikkat edin lütfen)

  5-Son olarak da yorum kısmına size ulaşabileceğim bir mail adresi eklemeniz.

   Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler bu kadar. Bütün linkleri kontrol edeceğim lütfen linkleri yazdığınıza emin olun. Bütün şartları yerine getirenler toplam 7 hakka sahip olacaklar. 23 Ağustos tarihinde çekilişi sonlandıracağım. 
kargo firmaya aittir.
  
Bol şans dilerim:)


http://ozlemcacim.blogspot.com/2012/07/arjuna-gumuscom-isbirligi-ile-2-kisiye.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder