6 Ağustos 2012 Pazartesi

shophistica

Kim demiş sadece kadınlar ayakkabı sever. Biz erkekler de artik şıklığımıza önem veriyoruz. Bakımlılığın göstergelerinden biri olan ayakkabı ve tercihi konusunda en büyük yardımcımız www.Shophistica.com.


 www.Shophistica.com'u incelemeden ayakkabı tercihi yapmamak lazım. Tanınmış tüm markalar bu sitede. Hiç zorlanmadan zevkinize ve kesenize göre bir model muhakkak bulabilirsiniz.


Beğendiğiniz ürünleri Türkiye’de ilk ve sadece shophistica’da bulunan 360 derece özelliği sayesinde en ince detayına  kadar inceleyebilir, mouse ile çevirebilirsiniz. Türkiye’de sadece Shophistica’da almak istediğiniz ürünü her açıdan inceleyebilirsiniz. 
Shophistica bildiğimiz pek çok alışveriş kuralını yıkıp, tüm kullanıcı kitlelerine hitap eden, herkese açık, kullanıcı dostu, müşteri memnuniyetini esas alan, değişime açık ve öncü, ulaşılabilir, sürprizlerle dolu ve merak uyandıran bir alışveriş anlayışı ile sektöre
yepyeni bir soluk getiriyor.
Shophistica sizi düşünen ve ihtiyaçlarınızı önemseyen, bu ihtiyaçları sunduğu geniş ürün yelpazesi ve fiyat avantajları ile karşılayan, sadece Türkiye’de ki değil tüm dünyadaki trendleri takip eden ve sunan Türkiye’nin en büyük online ayakkabı ve çanta mağazasıdır.
Yıllardır süregelen tecrübenin teknoloji ile birleşmesiyle ortaya çıkan 
Shophistica’da sayısız markanın yeni sezon ürünlerine ulaşabilirsiniz. 
Beğendiğiniz ürünleri Türkiye’de ilk ve sadece shophistica’da bulunan 360 derece özelliği sayesinde en ince detayına
kadar inceleyebilir, mouse ile çevirebilirsiniz. 


Türkiye’de sadece Shophistica’da alma istediğiniz ürünü her açıdan inceleyebilirsiniz.
Shophistica’da müşteri memnuniyeti en önemli önceliktir. 

Sipariş vermiş olduğunuz ürünler 1 ile 3 iş günü içerisinde kargoya verilir. Kargo ücreti Türkiye’nin her yerine 5,5 TL’dir. 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise kargo ücretiShophistica tarafından ödenir.
Herhangi bir sorunuz ya da probleminiz olduğunda 444 94 84 no’lu çağrı
merkezimizden müşteri hizmetlerimize ulaşabilirsiniz.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder